Home / archiefcentraal / vechtdal blues en rock festival in de trefkoele

vechtdal blues en rock festival in de trefkoele

De Trefkoele in Dalfsen vormt op zaterdag 26 november weer het toneel de tweede editie van het Vechtdal Blues & Rock festival. Op het podium staan de acts BandM, Southern Style, Ruben Hoeke en Stetus Kwo. Speciaal voor de gelegenheid wordt de Trefkoele omgebouwd tot een gezellig Amerikaans roadhouse.

BandM speelt blues met swing en feeling; Southern Style staat garant voor een portie stevige roadhouse blues en rock; Ruben Hoeke tekent voor stevige rhythm & blues, boogie, soul en opzwepende rock en Stetus Kwo brengt (hoe kan het ook anders met zo’n naam) een tribute aan Status Quo. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Gerry Jungen, bekend van onder andere Arrow Rock Radio.

Kaarten à 12,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Jansen aan de Prinsenstraat in Dalfsen of aan de bar bij de Trefkoele. Reserveren kan op tel: 0529-432338. De voorverkoop stopt op 25 november aanstaande. Aan de zaal kost een kaartje 17,50 euro, mits er nog kaarten over zijn.

Aanvang is om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De Trefkoele is te vinden aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Voor meer info kijk op www.vechtdalbluesandrock.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.