van de worp overname c1000 fantastisch

Supermarktketen Jumbo wordt de nieuwe eigenaar van C1000. C1000, met filialen in onder andere Raalte en Heino, stond sinds begin dit jaar in de verkoop. Kim van de Worp, eigenaar van de C1000 in Heino, reageert verheugd op de overname. “Het is fantastisch nieuws. Ik ben erg blij. De Jumbo is een mooi bedrijf en daar willen wij graag onderdeel van uitmaken. Het was de laatste jaren nogal rumoerig op de markt en nu zal er weer wat meer rust komen. Ik zie alleen maar voordelen.”

De klant merkt op korte termijn weinig van de overname. Zo blijft het assortiment in eerste instantie hetzelfde en ook het C1000-logo blijft op de voorgevel hangen. “Maar de overname wordt wel voordeliger voor klanten op de langere termijn. Onze formule wordt aangescherpt en dat zal positief uitpakken voor de klant.”

Jumbo en C1000 gaan samen aan een nieuwe merkstrategie werken. Uitgangspunt is dat beide formules blijven bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.