valster hagen klaar voor de winter

Autobedrijf Valster Hagen in Heeten is klaar voor het komende winterseizoen. Eigenaar Alfons Hagen biedt een ruim assortiment winterbanden van meerdere merken. “We bieden bovendien ook gratis opslag aan”, vertelt hij.

Winterbanden zijn gemaakt van zachter rubber dan reguliere banden. Het profiel is wat grover. Daardoor bieden deze banden een betere wegligging bij sneeuw en ijzel, maar ook bij blad op de weg. Toch zijn sommige mensen nog wat afwachtend. “Winterbanden vormen natuurlijk een stevige investering”, vertelt Alfons. “Maar wat vaak vergeten wordt, is dat je je reguliere banden een aantal maanden ontziet en die dus een langere levensduur hebben. Ik ben natuurlijk geen weerman, maar ze zeggen dat er een stevige winter aankomt en als dat klopt, kun je erg lang profijt hebben van de betere wegligging die de winterbanden bieden.”

Alfons raadt aan om wielen met stalen velgen te kopen. “De reguliere aluminiumvelgen kunnen wat minder goed tegen het winterweer en het zout op de weg. Bovendien kunnen we met de stalen velgen de wielen als geheel verwisselen, zodat we niet de banden eraf hoeven te halen. Dat scheelt ook weer in de arbeidskosten.”

Autobedrijf Valster Hagen is onder liefhebbers landelijk bekend als goed adres voor nieuwe en tweedehands Saabs, maar je kunt er terecht voor nieuwe auto’s en occasions van alle merken. Daarnaast voorziet het bedrijf in volledige schadeafwikkeling en verricht het APK-keuringen en allerhande reparatiewerkzaamheden. “Goed contact met de klant staat centraal in mijn visie”, stelt Alfons. “Als een klant hier komt zoeken naar een auto nemen we samen het wensenpakket door. Desnoods ga ik ook rondneuzen bij andere garages om te kijken of er daar nog wat leuks in de aanbieding is. Ik vind goede contacten en samenwerking met collega-bedrijven heel belangrijk. Ik heb in deze regio een groot netwerk. Mijn motto is ook ‘wat in de buurt staat, hoef je niet ver te zoeken’.”

Autobedrijf Valster Hagen is te vinden aan de Telgenweg 2 in Heeten, tel: 0572-381130. Meer informatie op: staging2.alfonshagen.nl

Saab

Als Saabspecialist is Alfons blij dat zijn zo geliefde automerk blijft bestaan. “De fabriek was vanaf mei gesloten, maar net is bekend geworden dat Saab doorgaat. Het merk is overgenomen door een Chinees bedrijf. Saabs zijn heel goede auto’s. En ze trekken ook een beetje een specifiek publiek. Er hangt een bepaald cultuurtje om die auto. Het is heel leuk om je daar verder in te verdiepen. Dat groeit nog elke dag! En nu Saab is overgenomen door de Chinezen geloof ik dat ik er ook maar eens cursusje Chinees tegenaan moet gooien, haha!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.