update gewapende overval in raalte

In Raalte heeft donderdagavond rond 20.45 uur een gewapende overval in een woning aan de Bentinckstraat plaats gevonden. Drie of vier mannen, waarvan tenminste één met een Noord Afrikaans uiterlijk, zouden de overval hebben gepleegd. De politie heeft een grootschalig onderzoek gestart, daarbij is ook de hulp van Burgernet ingeroepen.

Bij de overval is een 50-jarige man gewond geraakt. De man is na de overval naar zijn buren gegaan, die hebben de politie geïnformeerd. Het slachtoffer liep verschillende verwondingen op, daarvoor is hij ter behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De man was alleen thuis tijdens de overval en heeft de nodige klappen van de overvallers gekregen. Doordat het slachtoffer zich verzet heeft, zijn de daders vertrokken.

De daders zijn vermoedelijk lopend vertrokken, maar in welke richting is onbekend. Ook is nog onduidelijk of de overvallers iets hebben buitgemaakt.

De Bentinckstraat werd donderdagavond voor sporenonderzoek afgesloten. Wie informatie informatie heeft kan zich bij de politie melden via 0900-8844. De politie heeft een speciaal onderzoeksteam op de zaak gezet.

De foto is afkomstig van RegioSalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.