twee katten van baasje binnen week weg

“Ze zijn ’s avonds naar buiten gegaan en gewoon de straat ingelopen, zoals ze altijd deden. Dit deden ze al 2 jaar lang. En ze zijn verder nooit weg geweest hooguit een paar dagen…”

Tijger is een grote rode forse kater, die erg aanhalig is.“Het zal ons dan ook niks verbazen als hij bij iemand anders thuis zit,” vertelt Chantal. Hij heeft 4 witte poten, waarvan zijn achterpoten witte laarsjes zijn. Tevens heeft hij op zijn linker achterpoot een rode vlek zitten. Aan beide kanten van zijn neus zitten rode vlekken en ook heeft hij een rood onderlipje. Hij droeg geen halsband toen hij wegliep, maar is wel gechipt en gecastreerd.

Dingo is een geheel zwarte kat, eigenlijk van zijn voetzooltjes tot aan zijn snorharen, hij heeft alleen een witte ‘T’ op de voorkant van zijn borst en een wit vlekje in zijn lies. Dingo is erg iel en schuw. Hij zal niet makkelijk aan te halen zijn door mensen, maar valt wel over te halen met iets van vlees. Dingo heeft ‘vampiertandjes’. Zijn bovenste hoektanden vallen namelijk buiten zijn bekje over zijn onderlipje heen. Dit is eigenlijk alleen te zien als hij ligt. Ook Dingo droeg geen halsbandje maar is wel gechipt en gecastreerd.

Beide chipnummers zijn ook geregistreerd via internet bij de backhomeclub.nl en chipnummer.nl.

Brinkhuis: “We missen ze ontzettend en hopen echt dat we op deze manier de informatie krijgen waar we op hopen. We zouden het ook erg op prijs stellen als mensen het ons melden wanneer ze misschien wel dood gevonden zijn. Al is het alleen maar zodat wij het af kunnen sluiten en niet de hoop hoeven houden dat ze weer kunnen komen.”

Mensen die meer informatie hebben kunnen zich melden bij Chantal (06-40884973 / 0572-850903).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.