tv kok leert kinderen vlaaien maken

Niemand minder dan tv-kok Rudolph van Veen kwam zaterdag naar Bakker Bart in Raalte om samen met een handjevol kinderen een Brusselvlaai te maken. De kok, onder andere bekend van het RTL4-programma Life4You, wil met de samenwerking met Bakker Bart heel Nederland laten genieten van zijn smakelijke creaties. In het bijzonder houdt hij zich bezig met het vernieuwen van de vlaaien.

Op de ‘vlaaienles’ van Rudolph kwamen niet veel kinderen af, maar de kinderen die wel kwamen hadden een leuke en leerzame ochtend. Vooral de Wijhese Lorenz had het erg naar zijn zin. Hij kwam speciaal voor de tv-kok naar Raalte. Thuis kijkt hij namelijk vaak naar de tv-zender ‘24Kitchen’ en bovendien kookt hij regelmatig zelf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.