Home / archiefcentraal / ttv wijhe houdt activiteiten voor kinderen

ttv wijhe houdt activiteiten voor kinderen

Op woensdag 28 december spelen kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 in hun leeftijdscategorie om de prijzen tijdens het Scholierentoernooi. Deze prestaties tellen overigens ook mee voor de totaalscore voor de beste school. Vorig jaar won De Peperhof de wisselbeker.

Voor de kinderen uit de groepen 3 en 4 organiseert TTV Wijhe het Kindertafeltennisfeest. Op woensdagochtend 4 januari worden allerlei leuke en afwisselende spelletjes gespeeld, waarbij het balletje een centrale rol speelt. Traditioneel is dit een erg gezellige ochtend, waarbij de kinderen zich prima vermaken met allerlei behendigheidsspelletjes.

Op de woensdagen 14 en 21 december kunnen de deelnemers aan het scholierentoernooi gratis komen trainen in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. Van 14.00 tot 15.30 uur is het clubgebouw geopend; voor batjes, balletjes en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

Kijk voor meer informatie en de foto’s van vorig jaar op www.ttvwijhe.nl of neem contact op met Adri de Koning via adridekoningvoorzitter@ttvwijhe.nl of 0572-521866.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.