ter haar mode verrast ronald mcdonald huis

“Ik ben werkelijk helemaal ondersteboven van dit geweldige bedrag. Ongelooflijk”, aldus Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle. “De betrokkenheid bij ons Huis blijft mij verrassen”.

Hugo ter Haar: “Als vader ervaar ik dagelijks hoe rijk ik ben met gezonde kinderen. Als ik dan de verhalen hoor van ouders, die logeren in het Ronald McDonald Huis, besef ik hoe anders dat kan zijn”.

Martijn vult aan: “Met onze mode willen we dat onze klanten zich goed voelen, of het nu casual of meer zakelijk is. Zo wij onze klanten centraal zetten. Zo zie ik Lianne en haar vrijwilligers dat doen met hun gasten. Belangeloos en vrijwillig. Dat spreekt mij zeer aan. Vandaar dat we hopen daar een steentje aan bij te dragen. Langs deze weg wil ik mede namens mijn broer en onze familie iedereen bedanken voor hun komst en gulle gift.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.