tempo speelt boeven en madeliefjes

De cast van toen is weliswaar vervangen door een nieuwe generatie, maar de spanning in de voorstelling is wederom om te snijden. De jonge bankbediende David Brewster wordt ervan verdacht een bank te hebben beroofd. Hij is gevlucht naar het landhuis van Miss van Loon waar hij de echte daders hoopt te vinden. Tijdens een hevig onweer arriveert zijn verloofde Jean. Even later zoeken nog drie gestrande personen hun toevlucht in het landhuis: biologielerares Miss Fluffy Pride en twee van haar leerlingen. Als iedereen zich in de keuken bevindt om de inwendige mens te versterken wordt het duidelijk dat er nog een geheimzinnige figuur in het huis ronddoolt. Dit is Latham, een collega van David, die tegenover de politie een voor David zeer bezwarende verklaring heeft afgelegd. Een confrontatie tussen David en Latham kan niet uitblijven. Dan valt plots het licht uit…

De voorstellingen vinden plaats in Zalencentrum Wesepe, aanvang 20.00 uur. Kaarten á 6 euro (volwassenen) of 3 euro (kinderen t/m 12 jaar) zijn verkrijgbaar aan de kassa. Voor donateurs is op vertoon van hun lidmaatschapskaart de toegang gratis. Op vrijdag is er na de voorstelling muziek door DJ Edwin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.