swingend weekendje lampe voor de deur

Er staat een swingend weekend in de Leeren Lampe voor de deur. Vrijdagavond is er weer een nieuwe editie van de Dance Classics en zaterdag staat het populaire partyconcept ‘Latino Grooves’ op het programma.

Vrijdag staan de coverband Stolling Rones, de White Devil DJ’s en de Resident DJ’s op het podium. Kaarten nog te koop bij Primera Schippers Wijhe, Smulbaai Heino, Schulten Lederwaren Raalte, Leeren Lampe en ’s avonds aan de kassa.

Dance Classics is dé stapavond voor de oudere jongeren en de jongere ouderen. Oude tijden herleven: herinneringen ophalen, oude liefdes weer zien en nieuwe ontmoetingen met de muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90-er jaren. Dance Classics avonden worden regelmatig georganiseerd op een vrijdag. Dance Classics duurt van 21.00 tot 02.30 uur. De minimale leeftijd is 21 jaar.

Zaterdag staat Latino Grooves op het programma. Op deze avond draaien Eric van Kleef, bekend van Slam!FM, Louis Bailar en de Resident DJ’s. De Leeren Lampe is zaterdag geopend van 22.30 tot 2.30 uur. Bezoekers uit Wijhe kunnen tijdelijk opstappen aan de Loswal. Meer informatie is op staging2.deleerenlampe.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.