sv raalte b2 opmerkelijke kampioen

In de competitie versloeg SV Raalte B2 onder meer Broekland, Haarle, Heeten en Lemele. Wel moest het team twee weken geleden zijn meerderen erkennen in Lemelerveld. De kampioenswedstrijd werd afgelopen zaterdag in Den Ham gespeeld. De thuisploeg ging met maar liefst 15-2 (VIJFTIEN – TWEE) van de mat.

Een bus vol meegereisde supporters was uitzinnig van vreugde en ging met spandoeken en toeters aan de haal. Dit alles om de sfeer rond het kampioenschap zo optimaal mogelijk te maken. Bij terugkomst was de kantine aan de Jan van Arkelstraat omgebouwd tot een feestzaal waar de kampioenen en hun begeleiders een compleet buffet werd voorgeschoteld. Ook kregen zij als herinnering nog een mooie medaille van het bestuur van SV Raalte.

Als dank voor het behalen van dit kampioenschap mogen de jongens in mei 2012 op trainingskamp naar Texel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.