succesvol rabo starterscafe met jos burgers

Het Rabo Starterscafé in Boode in Bathmen heeft dinsdag ruim honderd startende ondernemers getrokken. Zij waren aanwezig om kennis op te doen, geïnspireerd te worden en vooral om nieuwe contacten te leggen.

Verwacht bij Jos Burgers geen tegeltjeswijsheden, niet de geijkte inkoppertjes. Jos komt op en stelt zich voor. “Ik ben Jos Burgers, marketingman en schrijver van diverse marketingboeken die niemand leest!” Op een verfrissende, humoristische en vooral simpele wijze hield hij het publiek een spiegel voor. “Kies het juiste speelveld, maak jezelf uniek in één aspect, wees duidelijk voor wie je er NIET bent, geef geen korting, klanten willen geen boren maar gaten, durf te geven”, zomaar een aantal kreten uit zijn presentatie op het Starterscafé. Een uur lang wist hij het publiek te boeien en te vermaken.

Ruud Fabels, manager Bedrijven Virtueel: “De presentatie van Jos was fantastisch, ook voor ons als Rabobank. Jos vertelde bovendien heel treffend hoe het Starterscafé een goede manier van ‘durf te geven’ is. Dat is namelijk precies onze insteek van het Starterscafé. Het is geen plek waar wij als Rabobank verzekeringen en financieringen willen verkopen. Wij organiseren het Starterscafé echt en alleen om startende ondernemers in Salland verder te helpen. Ze te inspireren, ze te voorzien van kennis en ze met elkaar in contact brengen. Dat is waar starters behoefte aan hebben. Het is mooi dat dat ook door anderen zo ervaren wordt. Daar doen we het voor!”

Om ondernemers verder te helpen werkt Rabobank veel samen met andere partijen uit Salland. Een aantal van hen was ook met een stand aanwezig op het Starterscafé. Joop van de Enk van Boei10 in Raalte, Jaap Profijt Financiële Dienstverlening in Deventer en Raalte, Wim Thijssen van De Fabriek in Deventer, Marco Kok van het MKB-Deventer en Jens Ruesink van het Ondernemershuis in Deventer zorgden er voor dat de startende ondernemers op allerlei gebieden geïnformeerd konden worden. Tijdens de gezellige netwerkborrel werd daar ook volop gebruik van gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.