Home / archiefcentraal / star night groenrijk uitverkocht

star night groenrijk uitverkocht

De Star Night die donderdagavond in GroenRijk Raalte wordt gehouden is uitverkocht. Alle 700 kaarten zijn sinds gistermiddag 13.00 uur verkocht. “Echt super!” stelt Johnny Holtkuile. “Dit had ik nooit verwacht.”

“In het begin kwam de kaartverkoop langzaam op gang, maar toen er eenmaal wat ruchtbaarheid aan gegeven was, liep het als een trein. Soms ik kreeg ik nog aanmeldingsmailtjes om 03.00 uur ’s nachts binnen.”

De voorbereidingen voor de Star Night zijn nog steeds in volle gang. Voor de avond worden er enkele kilometers verlichtingsdraad opgehangen. “Alleen in de boompjes op de parkeerplaats zit al een halve kilometer,” vertelt Holtkuile. “En in één pergola zit al ruim 2,5 kilometer.”

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.