star night groenrijk uitverkocht

De Star Night die donderdagavond in GroenRijk Raalte wordt gehouden is uitverkocht. Alle 700 kaarten zijn sinds gistermiddag 13.00 uur verkocht. “Echt super!” stelt Johnny Holtkuile. “Dit had ik nooit verwacht.”

“In het begin kwam de kaartverkoop langzaam op gang, maar toen er eenmaal wat ruchtbaarheid aan gegeven was, liep het als een trein. Soms ik kreeg ik nog aanmeldingsmailtjes om 03.00 uur ’s nachts binnen.”

De voorbereidingen voor de Star Night zijn nog steeds in volle gang. Voor de avond worden er enkele kilometers verlichtingsdraad opgehangen. “Alleen in de boompjes op de parkeerplaats zit al een halve kilometer,” vertelt Holtkuile. “En in één pergola zit al ruim 2,5 kilometer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.