spektakel tijdens menwedstrijden heemruiters

De menners van de Heemruiters uit Mariënheem hebben zaterdag hun indoor marathon voor mennen gehouden. Dat is ieder jaar een waar spektakel. De foto’s van Johan Wolff bewijzen dat.

De marathon bestaat uit een vaardigheidsparcours met hindernissen en een speel uw spel. Aan de hand van de behaalde plaatsingspunten over de twee parcoursen komt ongeveer een op de drie deelnemers per rubriek terug in de finale. Die finale bestaat uit een verkort vaardigheidsparcours met hindernissen. Alle finalisten starten met een schone lei en komen in aanmerking voor een prijs. Zo waren de regels vorig jaar, we gaan er van uit dat ze dit jaar ook weer golden.

We hebben bij dit bericht een paar mooie foto’s geplaatst, via deze link kun je er nog veel meer zien. We hebben nog geen uitslagen van de wedstrijd binnen, maar die zullen vast binnenkomen op de site van de heemruiters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.