spanjaardsdijk blijft 80 kilometer per uur

Wethouder Ben Haarman wilde de snelheid verlagen, omdat de meeste wegen in het buitengebied van de gemeente al een maximum snelheid van 60 hebben. Ook droeg hij het argument aan dat de andere gemeente waarin de Spanjaardsdijk ligt, Deventer, binnenkort de snelheid naar 60 terug gaat brengen. Daarnaast droeg hij het argument veiligheid aan.

De gemeenteraad voelde weinig voor de plannen van Haarman en floot het college terug. Snelle ontsluiting richting Deventer, weinig obstakels voor hulpdiensten en makkelijke doorgang voor de lijnbus woog voor de leden van de raad zwaarder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.