Home / archiefcentraal / smhc halveert nederlaag tegen koploper

smhc halveert nederlaag tegen koploper

Het eerste damesteam van SMHC heeft zondag met 0-5 van koploper Roden verloren. Daarmee heeft het team de 0-10 nederlaag van begin dit seizoen tegen Roden gehalveerd. Vooraf was SMHC best een beetje bang voor het bezoek.

“Vooraf hebben we afgesproken om 1 op 1 te gaan spelen. Dat betekende dat iedereen een man zou hebben. We gingen er met volle moed tegen aan. We begonnen dan ook erg sterk aan de wedstrijd. In de eerste helft hadden we ze goed onder controle. Roden kwam niet door onze verdediging heen. Iedereen stond lekker op zijn positie en er werd hard geknokt. Toch konden we de 2 doelpunten niet tegen houden,” aldus SMHC-speelster Saskia van Vilsteren.

“De tweede helft was wat rommelig door het inschuiven van de voorstopper van de tegenpartij. Van ons eigen team kwamen ook speelsters op andere posities te staan, hierdoor ontstonden er minder vertrouwde “koppeltjes” in het veld. Toch hebben we de coach van de tegenpartij erg nerveus gekregen. We hebben weer eens hard geknokt! In het begin werd het nog 0-10, deze wedstrijd was het 0-5. We worden alleen nog maar beter.”

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.