sintshowpaleis tien jaar in hoftheater

Sinterklaas is weer in Nederland en de eerste schoenen zijn de afgelopen dagen alweer gevuld met pepernoten en kleine cadeautjes. Ondertussen is ook de verkoop van de kaarten voor de theatershow van SintShowPaleis van start gegaan. Dit jaar worden er maar liefst twaalf shows in drie theaters gegeven. De tour begon afgelopen weekend in het Regardz Theater in Zwolle. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november vinden er in totaal acht shows plaats in het Hoftheater in Raalte.

Het ‘Raalter’ SintShowPaleis bestaat dit jaar tien jaar en dit wordt gevierd met het uitkomen van een live CD van de enige echte pietenband van Sinterklaas: Op Stoom! In 2010 zijn er tijdens de shows live opnames gemaakt en deze hebben geresulteerd in een heus album. Dit album is zowel in de online webshop als bij de theatershows te koop. Ook dit jaar zal ieder kind dat het theater bezoekt weer naar huis gaan met een lekker zakje pepernoten en een leuke ‘give away’.

De shows van SintShowPaleis kenmerken zich al jaren door het enorme enthousiasme van het gezelschap, een gezonde dosis humor, lekker veel muziek en gezelligheid. Ook het echte nostalgische ‘Sinterklaasgevoel’ wordt tijdens de shows niet vergeten. De shows zijn een enorm leuke belevenis voor zowel de kinderen als hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s.

Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking geeft het SintShowPaleis een extra voorstelling op vrijdag 25 november. Aanvang is om 16.00 uur. Voor meer info en het bestellen van toegangskaarten kun je terecht op staging2.sintshowpaleis.nl. Een kaartje kost 7,50 euro. Van de opbrengsten van SintShowPaleis shows word jaarlijks een schenking aan een goed doel gedaan. Dit jaar is er gekozen voor de Sterre Stichting. Het geld komt ten goede aan de verbetering van de behandelwijze van kinderkanker en de opvang van ouders en familie van ernstig zieke kinderen.

Het SintShowPaleis-gezelschap doet op 3, 4 en 5 december ook thuisbezoeken. Wil je dat Sinterklaas en zijn Pieten bij jouw thuiskomen, mail dan naar huisbezoek@sintshowpaleis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.