sinterklaas zaterdagmiddag naar heino

Hij komt, hij komt… Sinterklaas en zijn Pieten maken op zaterdag 12 november hun officiële entree in Heino. Rond de klok van 13.00 uur komt de Goedheiligman aan bij het Wooldhuis. Ouders en kinderen kunnen zich daar vanaf 12.45 uur verzamelen. Het leuke is dat de kinderen hun fiets, step of skelter mogen versieren. Voor het mooist versierde vervoermiddel heeft Sinterklaas na afloop een prachtig cadeau.

Vanuit het Wooldhuis gaat Sinterklaas omstreeks 13.00 uur gezamenlijk met zijn Pieten, ouders en kinderen via de Paalweg, Kastanje, Meidoorn richting European Care Hotel om de bewoners kort te begroeten. Vervolgens rijdt hij samen met zijn gevolg richting het centrum om daar omstreeks 13.30 uur aan te komen.

Op het Marktplein wordt Sinterklaas opgewacht door muziekvereniging Ons Genoegen. Daar wordt net als voorgaande jaren een podium opgebouwd, zodat iedereen goed van Sinterklaas en zijn Pieten kan genieten. In de binnenring zijn een aantal zitbankjes voor de jongste kinderen geplaatst. Sinterklaas zal welkom worden geheten door Burgemeester Zoon en de voorzitter van de Heinose Winkeliers Vereniging. Daarna zorgen Sinterklaas en zijn Pieten voor een spectaculaire show. Het programma duurt tot ongeveer 14.30 uur.

Voorafgaand en na afloop van de Sinterklaasintocht zullen Zwarte Pieten in het dorp aanwezig zijn om kinderen in het dorp te entertainen. Daarnaast is er bij een aantal winkeliers een puzzeltocht uitgezet. Kinderen kunnen bij een aantal winkeliers een letter zoeken. Deze letters vormen een slagzin. Lever de slagzin voor zaterdag 19 november in bij de Smulbaai en maak kans op een huisbezoek van Sinterklaas en zijn hulppieten. Meer informatie over de Sinterklaasintocht is te vinden op staging2.winkeleninheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.