sinterklaas is ook in broekland aangekomen

Enkele honderden kinderen stonden hem op te wachten, daarna deed de Sint een rondje door Broekland met muzikale begeleiding. Intussen haalden de pieten onderweg allerlei stunts uit: klimmen over schuttingen bij woningen, op een plat dak van een garage klimmen en springen, op een oprit een pietendans doen en op het dak van café de Hoppe werd zelfs een voorstelling vuurspuwen gegeven.

In het kultuurhuus brak het feest echt los, ook al omdat daar een piet stond met een pepernotenkanon en omdat er een piet heel goed overal cadeaus vandaan kon goochelen.

Kinderen in de Boskamp moeten nog even wachten op Sinterklaas. Die komt op 3 december. Jullie worden allemaal om 14.45 uur verwacht op het schoolplein van de St. Aloysiusschool. Maar we hebben gehoord schoenen die nu al gezet worden ook gevuld worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.