Home / archiefcentraal / serco racing en willems gaan samenwerken

serco racing en willems gaan samenwerken

Willems Racing uit Dronten en het Serco Racingteam uit Lemelerveld gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor het seizoen 2012. Kevin Valk neemt als coureur plaats op de Ten Kate Honda, waarbij het team zal uitkomen in de Dutch Superbike klasse. De teamnaam wordt Serco Willems Racing.

Frits Groenenberg Voorzitter Willems Racing: “Bij ons speelde de wens al wat langer om met een professioneel team in zee te gaan. Ik ben dan ook zeer positief gestemd over de samenwerking met het Serco Racingteam. We willen Kevin graag naar een hoger niveau brengen en ik zie de samenwerking dan ook als een flinke stap voorwaarts.”

Henk Brouwer Teamcaptain Serco Racingteam: “Ik denk dat we in elkaar een goede partner hebben gevonden waarbij voor beide teams een win-win situatie ontstaat zodat we samen alleen maar sterker worden. Met Kevin hebben we wederom een prima talentvolle jonge coureur onder onze hoede waarmee we denken goede resultaten te kunnen behalen”.

Coureur Kevin Valk: “Dit is fantastisch nieuws! Ik ben heel blij dat ik het komend seizoen voor zo’n superteam mag gaan racen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal gaan afwerpen, ik zal er helemaal voor gaan!”.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.