Home / archiefcentraal / schoonmaakspul in waterzuivering helpt niet

schoonmaakspul in waterzuivering helpt niet

Martijn Temmink, een nieuwe gezicht voor de camera van Salland Centraal, dacht de oplossing wel te hebben voor de problemen bij de rioolwaterzuivering in Raalte. Gewapend met schoonmaakspul en een zeefje ging hij naar het etablissement van Waterschap Groot Salland toe. Maar daar werkt het toch allemaal iets anders dan hij verwachtte. De rioolwaterzuivering werkt volgens het Waterschap niet goed, maar of onze Martijn dé oplossing brengt, dat laten we even in het midden… Filmpje!

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.