salvora pakt superspannende tweede set

“Afgelopen zaterdag speelde dames 1 van Salvora weer een thuiswedstrijd. De tegenstander was Devolco’88 uit Deventer. Vorige week hadden zij de koploper met een ruime 4-0 verslagen, dus we waren voorbereid…”

Met die inleiding stuurde Paulien Gerdes van Salvora ons dit wedstrijdverslag. Het vervolg:

“De eerste set liep het lange tijd gelijk op. Toch konden beide teams geen gat slaan. Dat gebeurde pas aan het eind van de set, maar helaas was het het team uit Deventer dat aan het langste eind trok. Na wat pass-foutjes moesten wij de set geven aan Devolco’88. Maar we waren overtuigend aan het volleyballen en in de kantwissel zeiden we ook: het zit erin!

De tweede set begonnen we weer vol goede moed, want we waren super goed aan het volleyballen! De hele set liepen we gelijk op. Na een spannende eindfase van de tweede set wonnen wij met 30-28. Blijdschap bij speelsters, trainer én publiek, want ieder punt is voor ons een heel belangrijk punt!

Natuurlijk wil je dan de derde set winnen. Helaas is dat niet gelukt. We bleven Devolco’88, een team met heel veel aanvalskracht, goed bij. Toch was het verschil net iets te groot, in de derde en vierde set won Devolco’88 met 21-25.

Toch hadden we na de wedstrijd het gevoel dat er meer in zat, maar het belangrijkste is dat we een punt hebben gepakt! We staan nu op de tiende plaats en we zullen onze uiterste best doen te stijgen op de lijst! Volgend weekend hebben we geen wedstrijd en op 3 december zullen wij afreizen naar de provincie Lelystad waar Volta onze volgende tegenstander wordt!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.