salvora dik onderuit in eigen huis

De volleybalsters van Salvora hebben dit weekend dik verloren. AutovanOort/Rebelle uit Dieren was met 0-4 te sterk. De bezoekers hadden veel lengte en aanvalskracht. Dat werd in de eerste set ook duidelijk. Auto van Oort nam direct de leiding en Salvora stond de hele set op een achterstand. Uiteindelijk werd de set met 25-19 verloren.

De tweede set was een kopie van de eerste set. Salvora speelde niet slecht, maar Auto van Oort speelde beter. Ondanks dat wisten de Raalter volleybalsters aardig bij te blijven, mede dankzij enkele fouten van Auto van Oort.

De derde set zakte Salvora verder in. Het liep niet meer. Er waren nog wel enkele serveseries en mooie aanvallen, maar ook de nodige fouten. Met 15-25 ging de set naar Auto van Oort en was de wedstrijd beslist.

Omdat elk punt belangrijk kan zijn dit seizoen, bleven de dames van Salvora knokken. Maar dat was niet genoeg. De laatste set was dramatisch. Geen enkele pass kwam mooi aan, zoals dat wel in de rest van de wedstrijd gebeurde. Met maar liefst 7-25 in de laatste set klonk het eindsignaal van de wedstrijd.

Waar de dames vorige week een topwedstrijd speelden, zat het er dit weekend niet in. Volgend weekend reist Salvora af naar Hierden, waar tegenstander HSC DS2 wacht. Een ploeg die is gepromoveerd uit de eerste klas, maar die zeker niet onderschat mag worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.