Home / archiefcentraal / sallandwonen wil af van oud gemeentehuis

sallandwonen wil af van oud gemeentehuis

Het oude gemeentehuis in Heino staat te koop. SallandWonen wil er al vanaf sinds bekend werd dat er geen Dorpshuus in het gebouw komt. Wat de vraagprijs voor het gebouw is, wil SallandWonen echter niet zeggen. Wel zegt woningcoörporatie dat er al meerdere geïnteresseerden zijn geweest, maar dat ze er nooit over de prijs uitkwamen.

Een woordvoerder van SallandWonen stelt dat het pand niet te verbouwen is tot woonruimte, dus dat het gebouw als kantoorruimte te koop aangeboden wordt. Er is eerder al wel eens overwogen om het gebouw te slopen om er woningen van te maken, maar de grond, midden in het centrum, is daar te duur voor.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.