Home / archiefcentraal / sallandwonen heeft vrij spel in raalte

sallandwonen heeft vrij spel in raalte

Dat is de strekking van de antwoorden van het college van B&W op vragen van de Raalter VVD-fractie. De VVD stelde deze vragen toen bekend werd dat SallandWonen niet meer in kleine kernen wilde bouwen.

SallandWonen heeft het overgrote deel van de huurwoningen in Raalte in bezit en is daarmee een belangrijke speler op het gebied van huisvesting in de gemeente. Nu de woningcorporatie bekend heeft gemaakt dat er voorlopig niet meer door hen gebouwd wordt in kleine kernen, is dat voor de gemeente geen aanleiding om ook andere partijen uit te nodigen om plannen in te dienen voor woningbouw. “Het benaderen van derden voor sociale woningbouw is slechts aan de orde nadat SallandWonen in de gelegenheid is gesteld om een plan in te dienen,“ stelt de gemeente.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.