Home / archiefcentraal / sallandse judokas actief op sportief toernooi

sallandse judokas actief op sportief toernooi

Een aantal judoka’s van Judovereniging Salland heeft dit weekend meegedaan aan het Open Judotoernooi in Ommen. De Sallanders presteerden goed op het sportieve toernooi.

In de lichte klassen stuitte Wilton van den Berg en Max Pattimukay op stevige tegenstand. Beide judoden goed en Wilton wist nog een partij te winnen met een mooie Ippon. Ook Max wist met een heupworp gevolgd door een houdgreep een van zijn tegenstanders te verslaan. Uiteindelijk bleken de tegenstanders over het geheel net iets beter in staat om punten te scoren.

Bryan Lepa had een goede dag. Hij zat in een poule met gelijkwaardige tegenstanders waardoor er mooie wedstrijden ontstonden. Van de vier partijen won hij er drie en hij ging naar huis met een welverdiende derde prijs.

Sebastiaan Borgman wist zich de eerste twee partijen goed staande te houden en bij de laatste twee wedstrijden moest hij de tegenstander het voordeel geven. Het was een goedgeorganiseerd toernooi, waarbij iedereen zich van zijn meest sportieve kant heeft laten zien.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.