rosec security verzorgt beveiliging bij eagles

Rosec Security uit Raalte zal de komende jaren de beveiliging verzorgen tijdens alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft Go Ahead Eagles besloten de komende jaren een strategische alliantie aan te gaan met Rosec Security op het gebied van veiligheid.

Martijn Hegeman, manager veiligheids- en publiekszaken Go Ahead Eagles: ”De ambities van Go Ahead Eagles liggen zowel op sportief als zakelijk gebied hoog. In Rosec Security hebben we een strategisch partner gevonden die in staat is de veiligheid te borgen maar die eveneens kan voldoen aan onze strikte richtlijnen met betrekking tot klantvriendelijkheid, uitstraling en professionaliteit. Een ervaren partner die meedenkt, beschikt over communicatief vaardige gastheren / gastvrouwen en absoluut bij zal dragen aan de verwezenlijking van onze ambities.”

Rosec Security zal, middels Rosec Event Services, op meerdere fronten betrokken zijn bij de beveiliging van alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.