Home / archiefcentraal / rohda verliest twee punten

rohda verliest twee punten

Rohda speelde zaterdagavond tegen Babberich. Ondanks het grote veldoverwicht bleef het zoals het begon 0-0. Volgens Bernard Jansen was Rohda veel beter maar liet het net als de week ervoor twee punten liggen. “We waren zeker 85 procent van de wedstrijd toonaangevend, maar we schieten de bal er niet in. We krijgen nog een rode kaart in de laatste minuut voor Denniz Sahbaz voor natrappen. Stom maar het is gebeurd. Jammer dat we in twee wedstrijden vier punten laten liggen”.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.