ren voor je eigen club tijdens coop crossloop

Om de deelname aan de Coop Crossloop Luttenberg op zondag 18 december te vergroten, heeft sponsor Coop Tingen een speciale actie in het leven geroepen. De deelnemers aan de crossloop mogen ieder twee muntjes (die per stuk een waarde vertegenwoordigen van 1 euro) schenken aan een vereniging/club/goed doel naar keuze. Coop Tingen keert dat bedrag vervolgens uit aan het begunstigde doel.

Op dit moment hebben Sportclub Luttenberg, SDOL, Energy4all en Stichting Dappere Thijn zich al aangemeld als ‘doel’. Andere verenigingen/clubs/goede doelen zijn welkom. Egbert Tingen hoopt dat leden van de verschillende verenigingen of sympathisanten van goede doelen zich aanmelden voor de loop om zo een zakcentje binnen te halen.

De start van Coop Crossloop Luttenberg vindt plaats bij gemeenschapscentrum Elckerlyc. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 1 km (start 10.45 uur); 2 km (11.00 uur); 5 km (11.30 uur) en 10 km (12.15 uur). De Coop Crossloop Luttenberg is opgenomen in het Sallands Cross Circuit. Meer informatie op staging2.sallandscrosscircuit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.