rabobank heino in beperkte vorm verder

De Rabobank bekijkt momenteel hoe het verder moet met de dienstverlening in Heino. Het zou namelijk heel goed kunnen dat de bank in de nabije toekomst slechts op bepaalde dagdelen open gaat, bij klanten thuis gaat afspreken of dat mensen aangewezen worden op een bezoek aan een andere vestiging.

“We zien een landelijke trend dat mensen op een andere manier gaan bankieren,” stelt een woordvoerder van de bank. Steeds meer mensen maken gebruik van telefonisch en internetbankieren. “We krijgen per maand wel 10.000 telefoontjes en zien dat het fysieke bezoek aan de bank afneemt. We moeten dus nadenken over een betere invulling van het pand en dan is een multifunctionele accommodatie een optie.” Hiermee doelt de woordvoerder op de eventuele komst van een dorpshuis in het pand.

Pinautomaten gaan er niet verdwijnen uit Heino. “Alle apparaten blijven.” De verwachting is dat eind november een definitief besluit valt over de vorm waarop de dienstverlening in Heino voortgezet wordt. “Laten we tot die tijd niet vooruit lopen op de zaken,” stelt de woordvoerder. “Als er wat verandert zullen we dat duidelijk communiceren naar onze klanten en daar bijeenkomsten over organiseren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.