raalte heeft meest technische voetballers

De meest technische voetballers van Nederland wonen in Raalte. Zowel Max Koelen van Rohda Raalte als Jeslin Niens van SV Raalte zijn dit weekend Nederlands Techniek Kampioen geworden.

Aan de voorrondes op sportpark Tijenraan deden ongeveer zeventig jeugdige voetballers een gooi naar de titel. De winnaars van deze voorronden, Ramon Nikamp, Max Koelen, Sam Nijland, Imre van der Vegt (Rohda Raalte) en Jeslin Niens (SV Raalte) mochten zondag in Arnhem proberen de titel te veroveren.

Uiteindelijk won Max Koelen in de leeftijdsklasse 9-10 jarigen en Jeslin Niens in de categorie meisjes 11-15 jaar. Beiden gaan binnenkort naar Manchester om daar een dag mee te lopen met René Meulensteen, assistent-trainer van Manchester United. De winnaars kregen van Meulenstein alle lof over hun technische vaardigheden en inzicht om de technische vaardigheden op de juiste manier en momenten toe te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.