Home / archiefcentraal / raalte heeft meest technische voetballers

raalte heeft meest technische voetballers

De meest technische voetballers van Nederland wonen in Raalte. Zowel Max Koelen van Rohda Raalte als Jeslin Niens van SV Raalte zijn dit weekend Nederlands Techniek Kampioen geworden.

Aan de voorrondes op sportpark Tijenraan deden ongeveer zeventig jeugdige voetballers een gooi naar de titel. De winnaars van deze voorronden, Ramon Nikamp, Max Koelen, Sam Nijland, Imre van der Vegt (Rohda Raalte) en Jeslin Niens (SV Raalte) mochten zondag in Arnhem proberen de titel te veroveren.

Uiteindelijk won Max Koelen in de leeftijdsklasse 9-10 jarigen en Jeslin Niens in de categorie meisjes 11-15 jaar. Beiden gaan binnenkort naar Manchester om daar een dag mee te lopen met René Meulensteen, assistent-trainer van Manchester United. De winnaars kregen van Meulenstein alle lof over hun technische vaardigheden en inzicht om de technische vaardigheden op de juiste manier en momenten toe te passen.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.