profiteren van het winterschildersarrangement

Het Winterschilderarrangement is met ingang van de maand november weer van kracht. Ook Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw in Raalte doet mee aan dit speciale arrangement. Tot en met maart 2012 geldt een korting van 50 euro per schilder per werkdag. Als voorwaarde wordt er echter wel gesteld dat de klus minimaal drie werkdagen dient te omvatten. Het arrangement geldt nu niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. “Het is een ideale manier om ons werk wat gelijkmatiger over het jaar te spreiden”, stelt Charl Koolhof. “En daarbij kunnen we de klant ook nog financieel tegemoet komen ook!”

De woonkamer van een nieuwe look voorzien, een bijzonder behang op de slaapkamer of een verfrissende werkplek, de Winterschilderperiode is een uitgelezen mogelijkheid om het schilderwerk binnen onder handen te nemen. “Maar ook hartje winter is het met speciale technieken mogelijk om de buitenkant van woningen onder handen te nemen”, gaat Charl verder. “Niet meer zelf op de ladder, geen ongebruikte verfblikken en harende kwasten. Neem dit jaar nog contact met ons op. We garanderen niet alleen een verbluffend mooi resultaat, maar ook schilders die een goede service vanzelfsprekend vinden. We onderhouden en schilderen de gevel van je woning überhaupt al tegen een vriendelijke prijs.”

Dat er al jaren een verlaagd BTW-tarief (geen 19 maar 6 procent) van kracht is op schilder- en stukadoorwerk weten de meeste mensen wel. Voorheen gold daarbij als voorwaarde dat de woning ouder diende te zijn dan vijftien jaar. “Die voorwaarde is echter alweer een tijdje geleden losgelaten”, vertelt Charl. “Het verlaagde BTW-tarief geldt nu voor werk aan woningen die ouder zijn dan twee jaar. En dat is toch een hele verbetering!”

Nieuw in het aanbodpakket van Koolhof BV is een assortiment speciale antibacteriële muurverven, in het bijzonder geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en bedrijven waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Deze innovatieve producten worden toegepast op muren en zijn volledig bestand tegen schimmels en voor 99,8 procent tegen de aanmaak van bacteriesoorten zoals MRSA, Salmonella, TBC en legionella. “De resultaten zijn uniek”, vertelt Charl. “Onafhankelijke tests door TNO Quality of Life leveren het bewijs. Het gaat om milieuvriendelijke producten die zo op het oog hetzelfde resultaat hebben als gewone muurverf. Toch schuilt er achter het natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De muren blijven namelijk jarenlang beschermd tegen de aangroei van micro-organismen, ook na regelmatige schoonmaakbeurten. De producten zijn volstrekt veilig in gebruik en reukarm. Ik denk dat opdrachtgevers waarvoor een gezonde en hygiënische omgeving een professionele prioriteit is, op basis van de resultaten allemaal vroeg of laat voor deze verfsoort kiezen.”

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw is gevestigd aan de Klipperweg 6 in Raalte, telefoon: 0572-354871. Meer informatie op staging2.koolhofbv.nl

BOP

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV biedt sinds vorig jaar een vernieuwend totaalplan: het Buurt Onderhoud Plan. Buren, straten en/of buurten die gezamenlijk aankloppen bij Koolhof voor het schilder(onderhouds)werk aan de woningen mogen rekenen op aantrekkelijke kortingen. “We hebben er al heel veel mooie opdrachten aan overgehouden”, vertelt Charl. “We willen het BOP nog wel verder uitbouwen. Het is namelijk een ideale manier om te investeren in duurzame relaties.” Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. “Wij inventariseren het aantal woningen en het schilderwerk per woning. We koppelen de afspraken terug naar de bewoners en maken heldere afspraken over de planning en de routing. Daarmee zorgen wij samen met de bewoners voor een enorme besparing op de aanrijdkosten, de doorlooptijd, de arbeidsuren en kosten. Winst die de hele buurt uiteindelijk terugziet in de portemonnee.”

Actie

Koolhof BV presenteert een speciale actie. Iedereen maakt namelijk kans op drie dagen gratis de Winterschilder. Ga naar staging2.koolhofbv.nl en klik op de button ‘win gratis drie dagen de Winterschilder’. Meedoen kan tot 1 januari 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.