prins ben i regeert over stoppersgat

Prins Ben I verkoos Rick Huis in ’t Veld tot zijn adjudant.

In de afgelopen weken gingen diverse namen rond en ook Groot Beumer werd hier en daar genoemd. Toch was het voor de meeste bezoekers in de afgeladen residentie Zaal Oortwijn een verrassing dat de Prinswisselingscommissie zijn naam uit de hoge hoed toverde.

Volgens goede traditie mocht de nieuwe Prins rond de klok van elf uur in vol ornaat het podium betreden. Daarvoor had hij samen met zijn adjudant als aap rondgelopen en was hij gevangen genomen door inboorlingen. Alles geheel in stijl van het thema ‘Groeten uit de Jungle’.

Uiteraard had het publiek daarvoor al afscheid genomen van zijn voorganger Prins Eric III die samen met adjudant Jos uitgeleide werd gedaan door medewerkers van Het Wooldhuis, zijn werkgever. Prins Ben I en Adjudant Rick krijgen in dit carnavalsjaar steun van Prins Tim, Adjudant Twan en President Kay, die in de middag werden gekozen tot de aanvoerders van de Gaägies, de jeugdtak van de Sökkestoppers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.