poppink presenteert ontwerpen voor salland ii

Bouw- en Handelsmaatschappij H.J. Poppink presenteert op dinsdag 29 november een speciale informatieve bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in een woning op Salland II in Raalte Dezelfde presentatie heeft ook plaatsgevonden op 5 november jongstleden. “We hebben meerdere woningen die volledig voldoen aan het beeld/kwaliteitsplan van de gemeente”, vertellen John Poppink en Hans Tutert namens het bouwbedrijf.

“Zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast hebben we vanaf 4 november de prijzen voor deze woningen verlaagd, deze nieuwe prijslijsten zijn op de informatie avond ook beschikbaar. Het is altijd onze bedrijfsfilosofie geweest om een goed product aan te bieden voor een scherpe prijs.”

Bouwbedrijf Poppink is in ’57 opgericht door Hein Poppink en voortgezet door diens zoon Harry. De hoofdvestiging van het bedrijf staat in Fleringen. Enkele jaren geleden heeft John Poppink (de derde generatie Poppink) zijn intrede gemaakt in het familiebedrijf. In totaal beschikt Poppink over circa zeventig werknemers, “Eigenlijk zijn we al sinds de jaren zestig actief in Raalte en omstreken”, vertelt John. “We hebben hier in de loop der jaren voor de woningbouwvereniging en particulieren honderden woningen neergezet.”

In 1984 opende Poppink een vestiging in Raalte. Hans Tutert fungeert sindsdien als Raalter aanspreekpunt. Begin dit jaar gingen de deuren van het nieuwe bedrijfspand, vlak naast het oude, open. “We zijn hier in ’84 heel bescheiden begonnen”, vertelt Hans. “We wilden een wat ruimer en representatiever pand. We zitten hier op een prachtige locatie. Het verkeer dat via de Almelosestraat en de Klipperweg Raalte in gaat, rijdt als het ware tegen ons pand aan. We beschikken nu over een mooi visitekaartje en voldoende kantoor- en bedrijfsruimte om ons als bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen. We hebben het heel bewust op de groei gebouwd. We willen ons namelijk in deze regio nog verder profileren.”

Bouwbedrijf Poppink gaat daarbij uit van een geheel eigen filosofie. Daarbij staan kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen centraal. “We bouwen nog op de traditionele wijze”, vertelt John. “Dit houdt onder andere in dat zowel de binnen- als buitenmuren gemetseld worden. Dat vergroot alleen maar onze flexibiliteit ten opzichte van de opdrachtgever. Bij ons kan de opdrachtgever tijdens het proces nog wijzigingen doorvoeren, indien dit geen consequenties heeft voor de verleende bouwvergunning.”

Poppink beschikt bovendien over een groot aantal basisontwerpen voor woningen. Deze voorzien in vele opties en zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Hierbij kun je denken aan uitbouwen, dakkapellen, andere indelingen, vergrotingen, enz. “Door onze flexibiliteit kunnen we hier ook scherpe offertes voor uitbrengen”, vertelt John. “En dat is ook een van onze pijlers. Dat alles heeft gezorgd voor veel mond-tot-mondreclame.”

Bouw- en Handelsmaatschappij H.J. Poppink BV is in Raalte gevestigd aan de Kaagstraat 1, tel: 0572-358520. Meer informatie op staging2.poppink.nl

Salland II

Salland II beslaat circa vijftien hectare grond en wordt begrensd door de Harinkdijk, de Ridderschapsweg en een aantal landbouw- en bospercelen. Deze locatie moet op termijn ruimte bieden aan circa 240 woningen. Het plan wordt gefaseerd uitgegeven. In de eerste uitgifteronde van plan Salland II heeft de gemeente twintig vrije kavels uitgegeven voor vrijstaande woningen en 34 vrije kavels voor tweekappers in particulier opdrachtgeverschap. Dit betekent dat de koper zelf de aannemer en architect kiest. De bijeenkomst betreffende Salland II vindt plaats in het pand aan de Kaagstraat 1 en heeft een vrije inloop van 19.00 tot ca 21.30 uur. Daarnaast mag iedereen van de gelegenheid gebruik maken om het nieuwe pand van Poppink te bekijken.

Zekerheid

Bouw- en Handelsmaatschappij H.J. Poppink BV is aangesloten bij Woningborg wat inhoud dat het bedrijf voldoet aan de eisen van de stichting waaronder de financiële zekerheid. “Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de bouw van woningen voor te financieren”, vertelt John. “Normaal gesproken betaalt de klant gedurende de bouw in termijnen. Dat kan bij ons eventueel ook bij de oplevering. Dat we dit kunnen aanbieden, geeft ook wel aan dat we financieel gezond zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.