Home / archiefcentraal / pedro pico zoekt helpende handen

pedro pico zoekt helpende handen

Pedro Pico Pop, het steeds groter wordende muziekfestival in Raalte, zoekt helpende handen. Martine Huisman doet daartoe een oproep. “Jij kunt ons versterken in de commissies: Sponsoring, PR, promotie en faciliteiten. Of heb je zelf een beter idee?” Leuk werk dus, en je mag zelf met nóg leukere ideeën komen.

Martine: “Pedro Pico Pop, een festival in Raalte: Bandjes, tentjes, biertjes… Maar ook kunst en diverse performances zijn hier jaarlijks te bewonderen. Afgelopen editie verliep weer bijzonder soepeltjes. Echter, wordt er jaarlijks veel werk verzet om duizenden bezoekers een aangename dag te bezorgen. Strak georganiseerd in al z’n losheid en gezelligheid dus.

Er komt wel wat bij kijken, zo’n festival. Omdat het bezoekersaantal blijft stijgen, wordt de organisatie ieder jaar weer opnieuw uitgedaagd. En hier kan de organisatie jouw (vrijwillige) enthousiasme, fanatiekheid en inzet wel gebruiken! Stichting Popcultuur Raalte is op zoek naar wapperende handjes die ver uit de mouwen steken! Jij kunt ons versterken in de commissies: Sponsoring, PR, promotie en faciliteiten. Of heb je zelf een beter idee?”

Wat maakt PPP volgens Martine zo bijzonder?

• Investeren in jongeren

• Het biedt een podium aan jonge talentvolle (rock)bands binnen en buiten de provincie • Samenkomst van vele (creatieve) disciplines: muziek, kunst en sport • Anders dan anders; niet voor watjes • Alternatieve insteek; met weinig middelen iets moois opzetten • Werken aan culturele beleving van en voor jongeren • Saamhorigheid creëren in de gemeente Raalte.

Spreekt het je aan? stuur dan een mail naar info@pedropicopop.com. En doe dat een beetje snel, want de voorbereidingen voor volgend jaar zijn al weer van start gegaan.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.