Home / archiefcentraal / pedro pico pop wordt tweedaags festival

pedro pico pop wordt tweedaags festival

Naast toevoeging van een vrijdagavond is het festival met een aantal belangrijke wijzigingen bezig voor editie 2012. Zo gaat de organisatie in zee met het boekingsbureau Alles Los! uit Enschede, die de programmering een belangrijke kwaliteitsimpuls zal gaan geven. Daarbij zal de huisstijl (en daarmee ook het logo) helemaal omgegooid worden.

Eerder al gaf het festival aan op zoek te zijn naar helpende handen, om het festival op een hoger niveau te tillen. ”We willen hiermee het bandcircuit een flinke opkikker geven, ééntje die moet laten zien wat Salland wat betreft popmuziek te bieden heeft.”

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.