partysquad en dj jerome in leeren lampe

The Partysquad en DJ Jerome komen zaterdag 19 november naar de Leeren Lampe. Ook de Resident DJ’s zullen optreden.

Als je ooit op een urban feest bent geweest dan is de kans groot dat je gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruby Funkdoobie behoren al jaren lang tot de Nederlandse top en doen hun naam altijd eer aan.

Waar zij komen is het feest. In tegenstelling tot veel andere DJ’s zijn zij niet bezig met indruk maken op hun collega’s, maar hebben zij als enig doel het publiek in extase brengen. De filosofie van The Partysquad is dat mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. The Partysquad draait wat het publiek wil horen. Of het nou R&B, Hip Hop, Dancehall, Salsa, Garage, Discoclassics of House is.

DJ Jerome

DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest dj/entertainer met een vlotte presentatie, die er altijd en overal een groot feest van weet te maken. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van onder andere feest, après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, top 40, dance en Nederlandstalige muziek.

Hij is onder andere bekend van de kraker: ‘Sex met die kale’ samen met de Lawineboys en natuurlijk van zijn optredens tijdens Stöppelhaene in Raalte. DJ Jerome draait zaterdag de hele avond in de Music Factory in De Leeren Lampe.

De Leeren Lampe is geopend vanaf 22.30 uur. Voor meer informatie en het complete schema van het busvervoer kun je op staging2.deleerenlampe.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.