Home / archiefcentraal / paraplus voor bewoners de hartkamp

paraplus voor bewoners de hartkamp

De stichting Vrienden van de Hartkamp heeft de bewoners van de Hartkamp dertig paraplu’s en negen paraplubakken aangeboden. De bewoners van de Jan van Arkel I en II en de bewoners van de Braak moeten geregeld door de buitenlucht lopen om in het hoofdgebouw te komen. Ook deze bewoners kunnen nu bij minder goed weer de activiteiten in het hoofdgebouw bijwonen zonder kletsnat over te komen.

Mevrouw Schakelaar van de Jan van Arkel I heeft namens alle bewoners de paraplu’s en paraplubakken in ontvangst genomen.

De stichting Vrienden van de Hartkamp kan dit soort initiatieven nemen dankzij een aantal donateurs. Wil je ook donateur worden van de Vriendenkring van de Hartkamp, neem dan contact op met penningmeester Anton Jansink via 0572-353783 of anton.jansink@online.nl

Lees ook

Positieve sfeer op bijeenkomsten ondergronds brengen hoogspanningsleiding Raalte-Zuid

RAALTE – De twee inloopbijeenkomsten over het ondergronds brengen van de hoogspanningslijnen in Raalte-Zuid zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.