parabool in actie voor boliviaanse kinderen

Het geld dat Stichting de Parabool deze maand heeft opgehaald gaat volledig naar Stichting Esperanza Bolivia. De stichting heeft een opvanghuis voor twintig (wees)kinderen in Uypaca, in het Boliviaanse Andes. Kinderen kunnen in dit huis weer kind zijn, eten, drinken, douchen, leren en spelen.

De samenwerking tussen de Parabool en de stichting Esperanza Bolivia is niet toevallig. De stichting is namelijk opgezet door Elkse van de Glind, begeleidster van de Parabool aan de Van der Wijckstraat in Raalte.

De cliënten van de Parabool werkten verschillende onderdelen af. Zo hebben zij auto’s gewassen en oud-Hollandse spelletjes gedaan. Bovendien was er een rommelmarkt, een loterij en waren er lekkere hapjes. De prijzen voor de loterij werden beschikbaar gesteld door Coop Tingen Luttenberg, Robby’s Snacks,, Kleinherenbrink Electro, Bruna Heino, DA Marloe van der Worp, C1000 van de Worp en Wispels Bloemenshop. Het duo Kamazo speelde een aantal verzoeknummers.

Wil je meer weten over de stichting, kijk dan op staging2.esperanza-bolivia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.