Home / archiefcentraal / parabool in actie voor boliviaanse kinderen

parabool in actie voor boliviaanse kinderen

Het geld dat Stichting de Parabool deze maand heeft opgehaald gaat volledig naar Stichting Esperanza Bolivia. De stichting heeft een opvanghuis voor twintig (wees)kinderen in Uypaca, in het Boliviaanse Andes. Kinderen kunnen in dit huis weer kind zijn, eten, drinken, douchen, leren en spelen.

De samenwerking tussen de Parabool en de stichting Esperanza Bolivia is niet toevallig. De stichting is namelijk opgezet door Elkse van de Glind, begeleidster van de Parabool aan de Van der Wijckstraat in Raalte.

De cliënten van de Parabool werkten verschillende onderdelen af. Zo hebben zij auto’s gewassen en oud-Hollandse spelletjes gedaan. Bovendien was er een rommelmarkt, een loterij en waren er lekkere hapjes. De prijzen voor de loterij werden beschikbaar gesteld door Coop Tingen Luttenberg, Robby’s Snacks,, Kleinherenbrink Electro, Bruna Heino, DA Marloe van der Worp, C1000 van de Worp en Wispels Bloemenshop. Het duo Kamazo speelde een aantal verzoeknummers.

Wil je meer weten over de stichting, kijk dan op www.esperanza-bolivia.nl

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.