pannenkoeken smullen bij trias jeugdhulp

Wethouder Roger de Groot van gemeente Raalte at deze week een hapje mee bij Trias Jeugdhulp op terrein Ivoor in Raalte. De Groot serveerde voor een groep kinderen heerlijke pannenkoeken.

Trias Jeugdhulp biedt in Raalte dagbehandeling en ambulante hulp voor jonge kinderen (2 tot en met 12 jaar). Na een rondleiding over het Ivoor-terrein volgde de kennismaking met de dagbehandelingsgroep en vond de CDA-wethouder, voor Jeugd en Gezin, zijn weg naar de keuken.

De Groot nam zijn taak uiterst serieus en had het heel leuk met de kinderen. Sommige kinderen vonden het best spannend, andere vonden het juist erg interessant en toonden zich heel nieuwsgierig. Er ontstonden leuke gesprekken. De kinderen hebben genoten en heerlijk gesmuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.