Home / archiefcentraal / overmars winnaar bij bandencentrum heino

overmars winnaar bij bandencentrum heino

Bij Goodyear Dunlop Retail Partners loopt er van 7 november tot en met 31 december 2011 een winteractie, waarbij je bij aankoop van vier winterbanden elke week een skireis ter waarde van €2.000,- kan winnen. Wouter Overmars was deze week winnaar. De precieze voorwaarden zijn te ontdekken op www.allesoverbanden.nl.

“Bandencentrum Heino wil haar kreet ‘Wij maken de weg veiliger voor u’ kracht bijzetten door haar klanten veilig de weg op te sturen wanneer ze straks op skivakantie vertrekken,” zegt Gerben ten Broeke, eigenaar van Bandencentrum Heino. “Vaak wordt nog gedacht dat winterbanden enkel nodig zijn bij strenge winters, maar het is bewezen dat winterbanden al bij temperaturen vanaf 7°C geschikter zijn dan zomerbanden, omdat ze zachter en flexibeler blijven.”

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.