overkempe en holstohus gaan samenwerken

Woon- werkgemeenschap Overkempe en Brasserie Holstohus in Olst gaan vanaf zaterdag 5 november samenwerken om de bezoekers van het Holstohus koffie of thee met koek te serveren. Gezondheidsproblemen bij de uitbaters van de Brasserie hebben ertoe geleid dat de zaterdagopenstelling van de Brasserie overdag niet meer lukte.

Overkempe heeft op zaterdag haar winkel geopend en is bereid gevonden om een koffietafel in te richten met uiteraard de krant en tijdschriften van de bibliotheek. De koeken die erbij geserveerd gaan worden zijn afkomstig uit eigen bakkerij.

Tijdens de openingsuren van de bibliotheek zal de koffie en thee klaar staan in de bibliotheek. Na sluitingstijd van de bibliotheek blijft de Brasserie open en zijn de kranten en tijdschriften beschikbaar in de Brasserie. Je kunt terecht van 10.00 tot 16.00 uur. Koffie, thee en koeken staan klaar. Voor 1,75 euro heb je een lekkere kop koffie of thee met koek. Afrekenen kan in de winkel van Overkempe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.