opties op bijna alle kavels salland ii

De gemeente Raalte heeft maandagavond 68 kavels van het plan Sallandse II uitgeven. Omdat er al 14 aan bouwbedrijf Meijer toegezegd waren, bleven er 54 voor de vrije verkoop over. Op 47 van deze kavels is gisteravond een optie door potentiële kopers genomen.

In totaal meldden zich maandagavond ongeveer 150 gegadigden in het Hoftheater. Als optienemers afhaken, komen de mensen op de reservelijst aan bod.

De zeven kavels die niet in trek waren, zijn grotere lappen grond, vaak op de hoeken van het bouwplan. Ondanks de prijsverlaging die de gemeente Raalte onlangs doorvoerde, waren de kavels niet in trek.

Wethouder Wagenmans is verrukt met de stormloop op de uitgegeven kavels. “Het is natuurlijk geweldig positief.” Wagenmans stelt vooral veel jonge mensen getroffen te hebben op de avond in het Hoftheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.