opnieuw zingende prins voor de zwabberaars

In een sfeervol Café-Restaurant Tijenraan is zaterdagavond om 23.11 uur Gerrit Haverman gepresenteerd als nieuwe prins van de Zwabberaars voor het carnavalsjaar 2011 – 2012. Uniek is het niet meer voor de carnavalsvereniging, maar opnieuw hebben de Zwabberaars een zingende prins binnen de eigen gelederen.

Was het vorig jaar Prins Joop de Eerste die vocaal zijn mannetje stond, dit jaar mag Gerrit Haverman verschillende noten laten klinken in residentie de ‘’Zwabberdelle’’.

Het motto waarmee Prins Gerrit de 1e aankomend carnaval over de Zwabberaars en hun gevolg zal regeren is: ‘Met het hart op de goede plek, doen we met carnaval lekker gek’.

Gerrit Haverman is geboren en getogen in Raalte. Bij de 29 jarige ondernemer/zanger is carnaval er met de paplepel ingegoten. Zo werd hij als kind al door zijn ouders meegenomen naar de ‘’Zwabberdelle’’. De gezelligheid, gemoedelijkheid en de interesse voor het Nederlandstallige lied deed Haverman besluiten ook zelf de microfoon ter hand te nemen.

Prins Gerrit de 1e is jarenlang actief geweest binnen de carnavalsvereniging eerst acht jaar als lid van de raad van elf en zat hij in diverse commissies en later heeft hij verschillende carnavalsavonden muzikaal mogen omlijsten.

Als zanger is hij uitbundig, maar zonder microfoon is hij rustig en ingetogen. Met dezelfde kwinkslag wijst hij de Zwabberaars erop dat ze flink de hand op de knip kunnen houden aankomend carnaval met het inhuren van artiesten. ‘’Ik zal zelf de microfoon menig keer ter hand nemen tijdens mijn regeerperiode over de Zwabberaars’’ aldus Haverman. De 29-jarige Haverman heeft twee cd’s uitgebracht en zingt met regelmaat op partijen en feesten. Met de muziek zit het tijdens de carnaval wel weer goed bij CV de Zwabberaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.