opening made by you workshops

“Ik ben al vele jaren actief met bloemen en groen, bakken en het decoreren van taarten”, vertelt Lilyan. “Omdat ik steeds vaker vragen kreeg waarom ik zelf geen workshops gaf, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik wil proberen om mijn eigen enthousiasme op anderen over te brengen. Het geven van workshops vind ik erg leuk en het is altijd weer geweldig om mensen na een gezellige avond met hun eigen kunstwerk naar huis te zien gaan.

Lylian geeft onder andere workshops die in het teken staan van creativiteit met bloemen en groen en het decoreren en vullen van taarten/cupcakes. De opening van Made by you vindt plaats om 19.00 uur. Tot 22.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Meer informatie op staging2.madeby-you.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.