Home / archiefcentraal / op avontuur met dolf moed in capellenborg

op avontuur met dolf moed in capellenborg

Dolf is een ontwerper, een maker en een speler. Eens bouwde Dolf Moed een klein theatertje op een oude transportfiets waarmee hij de straat op ging en in kleine dorpjes speelde. Nu reist Dolf door het hele land en zelfs over de hele wereld. Hij speelt in theaters op straat, tijdens festivals en op scholen. Ook ontwikkelt Dolf de laatste jaren grote theaterspektakels voor scholen, voorstellingen waar een hele school aan mee werkt. Al vele scholen in heel Nederland beleefden dit unieke project.

In ‘De Reiziger’ stuurt de koning, op advies van een wijze vrouw, de verwende prins op reis om te leren van de aarde, het water, de lucht en het vuur. Ook moet de prins luisteren naar zijn innerlijke stem, maar op zijn reis ontdekt hij dat het geen eenvoudige leerweg is. De prins vraagt zich af of hij ooit een goede koning zal worden.

De voorstelling van Theaterfiets begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 7 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij via www.theatersolstwijhe.nl en bij Postagentschap Bourquin aan de Langstraat 66 in Wijhe, Boek- en kantoorvakhandel Korten aan de Geertsstraat 19-21 en in het Holstohus (VVV-balie) aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.