olstenaren gratis naar deventer schouwburg

Alle aanwonenden van het Willy Dobbeplantsoen in Olst mogen woensdag 23 november gratis naar de voorstelling van het door Wim T. Schippers geschreven stuk ‘Het Laatste Nippertje’ in de Deventer Schouwburg.

Veel buitenscènes uit de VPRO-series ‘Het is weer zo laat’ (Waldolala), ‘De lachende scheerkwast’ en ‘Op zoek naar Yolanda’ van Wim T. Schippers speelden zich af in het fictieve Willy Dobbeplantsoen. Met als resultaat dat op 27 november 1997 in Olst een echt plantsoen naar de bekende televisiepresentatrice uit de jaren ‘70 werd vernoemd. Willy Dobbe was samen met Wim T. Schippers aanwezig bij de opening van dit plantsoen. De aanwonenden van dit plantsoen hebben van de Deventer Schouwburg de uitnodiging gekregen om de nieuwste voorstelling van Wim T. Schippers gratis te komen bekijken in de Deventer Schouwburg.

De theaterstukken van Wim T. Schippers zorgen altijd en overal voor de nodige stof tot nadenken én opwaaien. Zo leidde ‘Going to the Dogs’, gespeeld door zes herdershonden, vijfentwintig jaar geleden zelfs tot Kamervragen. Zijn laatste toneelstuk ‘Wuivend graan’ was volgens de Volkskrant: “Gek, maf en prachtig.” Alle reden om weer met elkaar aan de slag gaan met de absurdistische tragikomedie ‘Het laatste nippertje’. Waar het over gaat is nog niet bekend en het is de vraag of dat ooit duidelijk wordt. Wat vast staat is dat de absurditeit in deze tragikomedie weer hoogtij viert.

Kaarten voor Het Laatste Nippertje kunnen 24 uur per dag gereserveerd worden via staging2.deventerschouwburg.nl en op maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot aanvang van de voorstelling bij het Bespreekburo via 0570-683500 of aan de balie. Indien er geen voorstelling plaatsvindt, sluit het Bespreekburo om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.