Home / archiefcentraal / olst wijhe komt 240000 euro tekort

olst wijhe komt 240000 euro tekort

De gemeente Olst-Wijhe heeft een tekort van 240.000 euro. Dat komt volgens het college van burgemeester en wethouders door ‘eenmalige tegenvallers’. Het college maakt zich dan ook niet druk over het tekort. “De tussenstand is in principe positief, maar door een aantal eenmalige tegenvallers hebben we toch een tekort. Maar dat is nog geen half procent van de totale begroting. Wat positief is, is dat de voordelen structureel van aard zijn”, zegt burgemeester Ton Strien.

Het tekort is ontstaan door de maatregelen die getroffen moesten worden na de waterlast van afgelopen zomer (60.000 euro), de herstelwerkzaamheden na de zware storm (54.000 euro) en de bestrijding van de Eikenprocessierups (100.000 euro).

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.