occupy beweging slaat toe in luttenberg

De Occupy-beweging is ontstaan als gevolg van de crisis en heeft tot doel om de rol van banken en overheid in de kredietcrisis aan de orde te stellen.

De beweging is begonnen in Amerika en verspreidt zich als een olievlek over de wereld. Recent heeft de beweging ook voeten aan de grond gekregen in onder meer Amsterdam en Den Haag. Bijzonder is het echter dat de Occupy beweging ook is toegeslagen in het anders zo rustige en vreedzame Luttenberg.

Bijgaande foto vonden we in de redactiebak. “Eens te meer wordt duidelijk dat de crisis de mensen uitkleed en ook het platteland niet voorbij gaat”, lezen we in de mail. Maar wat er precies aan de hand is daar in Luttenberg?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.