nyhoff schittert in battle

Net als tijdens zijn auditie bracht Nyhoff ook vrijdagavond een nummer van Bruce Springsteen ten gehore. Ditmaal niet The River, maar kreeg hij opdracht om Dancing in the Dark te laten horen.

In (tot nu toe) de beste battle van de avond won Nyhoff. Niet zonder tegenwicht van zijn tegenstander overigens, zij steeg boven haar eigen kunnen uit en liftte mee op het niveau van de Heetenaar.

De reacties van de juryleden waren net als na zijn vorige optreden in The Voice lovend. “You took it away,” stelde Borsato. Roel van Velzen vond dat Nyhoff zeker thuis hoort in de liveshows. Angela Groothuizen, zijn coach, vertelde dat het gezang van de Sallander bijna elke keer haar tot tranen roerde. “Er gebeurt zo iets ongelooflijks als jij begint te zingen,” aldus zijn coach.

“Ik wil met jou naar de liveshows,” sloot Groothuizen af, waardoor het lijkt dat Nyhoff niet aangewezen is op de Sing Off.

Ook Nyhoff heeft er alle vertrouwen in: “Ik ga er van uit dat ik goed zit, anders maar een tandje erbij bij de Sing Off.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.